Nytt objektiv

Fick hem ett nytt objektiv igår till min Canon R10! Kände att jag ville testa på 50mm 1.8, se hur det är! Och ha något annat än det som kom med kameran, även om det verkligen räcker för mig som bara fotar lite då och då. Men det är så sjukt kul och annorlunda! Har aldrig haft ett objektiv utan zoom förut, så är lite av en utmaning för mig när jag hela tiden vill pilla på zoomen 😅 Men riktigt skoj och fint skärpedjup!
 
 
Stackars Valle får agera modell hela tiden, men han gör det så bra 💗
 
 
Vi har inga planer annars idag, lördag idag och Petter + Mahsa var här igår och åt middag. Dom spenderar helgen i Stockholm och passade på att umgås lite med oss! Väldigt mysigt! Så idag blir det nog lite mer fota utomhus, kanske spela lite League, träna möjligtvis. Jag och Lucas hittade ett utegym vid Sollentunas sportanläggning, väldigt nytt och fräscht! Så blir kanske en liten prommis dit. Vi är ju absolut inga gymmisar, tror ingen av oss nånsin gymmat.. Men är det gratis och nära så why not.
 
Kanske ska måla lite också, köpte en canvas för ett tag sen och har en vision av en målning jag vill göra. Men är så svårt att börja alltid, tycker jag.. Borde bara köra igång! Men först ska jag nog ta en liten prommis med Valle i höstvädret 🍁
 
 
0 kommentarer