Glad påsk!

Det är sjukt mysigt att ha alla hemma såhär. Petter kom hem i Tisdags och mamma och pappa är lediga t.o.m. Måndag. Det känns som att det var så längesen vi umgicks såhär allihopa. Älskar det!
 
Domino gick supermegabra igår! Vi var i ridhuset igen och han busade ingenting! Det händer ju aldrig! Han bara kämpade på med traven och gjorde sitt bästa, är så stolt över honom ♥ Ah, det känns som att saker börjar arta sig! Jag har kommit till insikt igen med mitt sjungande, kommit över en gräns och verkligen fått kontroll på rösten, jättehärligt! Sen har jag studerat färglära och anatomi otroligt mycket dom senaste veckorna och äntligen kommit till en punkt i tecknandet där jag känner att jag faktiskt börjar få ordning på saker och ting. Hittade en STÖRT bra sida igår där en snubbe lägger upp tutorials och sånt, och han bröt ner allt till en så simpel nivå och förklarade att bild och teckning egentligen mest består av logik och regler. 90% är sånt som man bara läser in, som matte eller vilket ämne som helst, regler och fakta, enligt honom. Det blev så lätt att förstå!
 
Haha jag kände att min "en bild per dag"-grej störtade lite, har jobbat på med antagningsproven så hinner inte riktigt med egna grejer. Vill inte heller lägga upp det jag ska skicka in, inte än. Det sjuka är att det ska vara inne om mindre än två veckor och jag är inte alls stressad. Jag har verkligen inte hunnit det jag hade tänkt på den här tiden men jag satte Måndag som deadline för mig själv, och i och med det så är jag lugn eftersom "jag är ju klar på måndag". Haha logiken. Men alltså, jag kan typ inte ens tänka tanken att jag skulle komma in, det hade varit a dream come true.
 
Jag har en känsla just nu som jag bara älskar. Vill egga en jättepeppad låt och pränta in den här känslan i den, så jag kan lyssna på den senare i livet och minnas tillbaka hit. Vi satt på bron i solskenet igår allihopa, även Wille och Nalle, och fikade. Det är såna moments jag vill minnas för alltid. Det var perfekt. Ibland är jag bara så tacksam för allt jag har. Kom till insikt om det häromdagen. Började fantisera om att reinkarnation faktiskt var möjligt och att man skulle kunna hamna var som helst isåfall. Kanske i en helt trasig familj. På gatan. I ett orättvist samhälle. Insåg att den plats och familj jag hamnat i är något att vara tacksam för. Jag hade inte kunnat önska mig något bättre.
 
Men nog om livstankar! Nu ska jag bli krass och fortsätta med anatomi-studerande! Tecknings-killen på hemsidan sa att man måste se människokroppen som en maskin med olika delar, tyckte det var ett jättebra tips! Och btw! Jag håller på med en cover just nu också, en riktig liksom. Ska lägga upp den på youtube när den är klar, så länkar då! Ihi spännande! Men proven först!

Ha en svinbra dag och en GLAAAAAAAD PÅSK!
 
2 kommentarer