Sjuk

Jahapp, så vaknade imorse alldeles krasslig och lite tung i luftvägarna, tror jag också fått en släng av den här förkylningen som går runt. Så sitter med te nu och drar mig för att gå och göra frukost. Blir nog ingen ridning ikväll, tråkigt. Sista lektionen och skulle bli uteritt så såg fram emot det rätt mycket. Aja, hade iallafall bästa dagen igår!
 
Jag och Lucas gick till Mio och la undan en 180 bäddmadrass som vi planerar att lägga på två 90 sängar, så nu ska vi bara jaga rätt på såna! Sen var vi och köpte målarfärg, spackel och en massa annat grejs, och började direkt måla om i sovrummet i den nya lägenheten. Det var tre vita väggar och en ful grön fondvägg som det dessutom var en stor fettfläck på, förmodligen från sängen som stått där innan. Så vi ska måla alla väggar vita, kommer bli så himla fint! Ser redan rätt bra ut :) Efter en hel eftermiddags målande och pysslande så blev jag bjuden på Sushi av Josse, Cassi och Edvin hemma hos oss, hur gött som helst. Sen tog jag och Cassi en promenad till Coop i kvällsolen och köpte lite chips och när vi kom tillbaka hem så hade Edvin och Josse städat upp hela köket. Verkligen bästa dagen på länge haha!
 
Tråkigt att vakna sjukis i kroppen, men får väl gejma hela dagen eller nåt istället. Inte jättemissnöjd med det heller hihi.
 
Tänkte också dela med mig av länken till vår Trailer för spelet, den är inte tiptop eftersom den kastades ihop i sista sekunden men kolla ändå!
 
TRAILER
2 kommentarer