Godkväll

Och nu sitter jag här, precis i slutet på den här fullspäckade dagen och ritar på mitt nya papper. Jag har fått en massa superfina julklappar som jag verkligen är jätteglad över! Sitter just nu och försöker installera en av dessa, den som jag faktiskt förväntat mig allra minst och verkligen inte var beredd på. Den stod inte på önskelistan och jag har knappt pratat om den. Ändå sitter jag här med en sprillans ny Bamboo, en ritplatta från Wacom. Jag är alldeles tossig över den! Det är nog det bästa märket jag känner till inom ritplatte-världen, och så går mina föräldrar och lägger ut x antal kr för att helt otippat ge mig den i julklapp. Och den är inte billig vill jag lova.

Sitter just nu och försöker installera den, det går sådär, det stod att det failade nyss... Men jag försöker nog igen imorgon, är alldeles för trött nu. I väntan på installationen har jag ritat på mitt nya ritblock med min nya penna! Hahah det äger, det är bra grejer. Och snart ska jag gå upp och tvätta mig med mina nya tvättsaker! Allt kommer till användning så fort, hihi!

Tidigare idag for vi ut med Domino i en välpyntad vagn. Han hade en fin liten rosett i svansen också, en röd sådan. Har fotat en hel del under dagen, så jag lägger väl ut en massa bilder sen :) Nu är det sängen som väntar, jag är så mätt och belåten att jag skulle kunna somna på fläcken.

En oerhört mysig och perfekt jul, som alltid. Med hela familjen på plats dessutom, har saknat det här. Ha en fortsatt god jul, dom 9 minuterna som är kvar!
2 kommentarer