Festhelg

Igår var vi ute några kollegor och firade Maddie, en kollega från Australien som fyllde år i tisdags! Även hennes sambo John fyllde år den här veckan, i måndags, så vi firade dom båda på Pinchos. Supermysigt och kul! Blev dock ganska full och lyckades ha sönder ett glas då jag kom hem, samt satt och grät och åt pizza i badkaret innan jag gick och la mig. Tror det varit så mycket anspänningar den här veckan med allt möjligt, och att allt bara släppte då jag kom hem inatt. Har haft 3 körlektioner samt riskettan och även ridskola som vanligt, så det har varit rätt mycket för skallen att ta in. Plus att Lucas är väldigt förkyld så har behövt assistera lite mer än vanligt med Valle och handling. Men mår ändå väldigt bra!
 
Har varit rätt spännande att köra, i fredags fick jag åka ut på ordentliga vägar för första gången! Fick köra på 70-väg, testa åka i rondeller, stanna vid trafikljus osv. Har ju kört en huvudled fram och tillbaka innan bara så kändes väldigt spännande att få bränna iväg på riktiga vägar! Har fortfarande lite svårt att svänga då jag gör något konstigt med ratten haha, men det lär väl gå att träna bort.
 
För övrigt beställde jag lite grejer igår då jag fick nåt infall efter att ha lyssnat på en podd om spiritualitet och sånt. Tror ju inte helt på astrologi och såna mediala grejer, men vill gärna tro på det. Så beställde lite saker för att "testa". Köpte en pekare som dom tog upp i ett av Spöktimmens senaste avsnitt, en pendel och sen tre kristaller bara. Ska bli spännande, vet inte varför egentligen jag så gärna vill att det ska funka, meeen blir kul!
0 kommentarer