Vår, äntligen.

Vårkänslan är stark just nu, har varit en helt otroligt solig dag och hur mycket snö som helst har smält bort, det går att cykla utan att riskera livet!! Jag hade tänkt fota en massa och lägga upp mysiga solbilder men det blev inget av, hade fullt upp med att njuta, så det kanske kommer någon annan dag!
 
Har haft en väldigt mysig vecka hittills, igår körde jag och Lucas storstädning i hela lägenheten och gud så skönt det var när vi var färdiga. Tror vi städade i 5 timmar ungefär? Med lunchpaus mellan. Det blir så himla mycket lättare att faktiskt se något när solen lyser in och man plötsligt upptäcker att man har damm på ställen man inte visste om, vår lägenhet är ganska mörk annars. Så det var väldigt trevligt! Sen idag så har jag först tvättat hela morgonen och sen svängt förbi skolan för att backa upp hela min dator på den externa hårddisken jag fick i julklapp! Väldigt gött att få det gjort, alla datorer formateras på fredag och lämnas sen över till ettorna.. sorgligt. Men nån gång skulle det väl hända.
 
Efter turen till skolan åkte jag och Josse på stan och fikade, vilket faktiskt är ganska ovanligt då vi oftast bara åker till Max när vi vill "fika", tror jag aldrig fikat ute med henne på riktigt här i Skellefteå faktiskt.. Iallafall så var det jättemysigt och kändes väldigt lyxigt! Efter fikat så tog vi en tur till Clas Ohlson där jag impulsköpte persilje- och basilika-frön samt lite jord, och har nu spenderat kvällen med att läsa på en massa om odling samt pluppat ner lite frön i krukor. Superspännande! Köpte en murgröna för inte så längesen som är vid liv än så kände att jag var redo att ta på mig ytterligare lite ansvar. Och vad ska man göra annars när man inte har några djur att ta hand om liksom?
 
Och juste, för att dela med mig av en annan kul grej också så har jag haft sönder min vänstra stortå. Jag tappade en barstol på Travven rakt på nagelbandet/nageln vilket gjorde förjävla ont och såg att den var rätt så blå när jag kom hem. Så Lucas googlade snabbt fram hur man kan lätta på trycket om man klämt sig och fick fram på vårdguiden att man kan värma ett gem tills det börjar glöda typ, och trycka det lätt mot nageln för att göra ett hål så att blodet kan rinna ut. Var liivrädd för att göra det här men ännu mer rädd för att det skulle bli sånt tryck att nageln skulle vilja släppa (tycker allt som har med trasiga naglar att göra är svinäckligt). Så jag la mig skakandes på golvet, tog en gin-drink för att lugna nerverna och lät Lucas bränna ett hål i min tånagel, och såklart så kom inget blod ut, ALLS. Det blev bara ett sotigt hål mitt i min nagel som gjorde så sjuuuukt jävla ont resten av kvällen. Svepte en 7-procentig cider innan läggdags för att kunna somna, har nog aldrig haft så ont att jag bara velat gråta av smärta. Så Lucas har såklart haft jättedåligt samvete över att det blev så knasigt och inte hjälpte ♥ Men hade förmodligen gjort det själv annars ändå, och säkert ännu sämre då jag var så skakig och rädd. Så ja! Eländig men skojig historia! Kan gå nu iallafall och har inte jätteont längre, så det läker nog iallafall :)
 
Nu ska jag nog invänta Lucas och sen göra en ugnspizza och spela lite Black Desert! Det är ett nytt MMORPG-spel som typ halva skolan spelar och Petter tillslut övertalade mig att köpa. Är faktiskt rätt fint!
 
Hörs ♥
0 kommentarer