Trött men nöjd

 
 
Sitter och jobbar lite och blev sugen på att skriva något här. Har en rätt seg dag idag igen men det känns helt okej, gillar ändå dom här dagarna. Har uppgifter som är rätt monotona, som gör att jag kan lyssna på podd samtidigt. Mysigt! Läste ju lite gamla inlägg förut och såg att jag pratat om min utbildning som "drömutbildningen" då för 10 år sen, hur svårt det skulle vara att ta sig in, att jag till och med gav upp på den ett tag haha. Kul att läsa nu, då jag sitter här 5 år efter min examen och jobbar med precis det jag drömde om!
 
Har lyssnat mycket på Spöktimmen både igår och idag och tänkt mycket på feminism och allt som händer med Blizzard just nu, i och med att podden ofta tar upp kvinnoförtryck. Undrar verkligen hur allt ska gå, om WoW kommer gå under helt. Känns så himla sorgligt och framförallt onödigt och tragiskt. Att man stöttat ett företag under så många år, älskat ett spel så mycket och inte haft nån aning om vad som pågått. Finner inte ens ord, det känns bara skit att kvinnliga anställda har fått utstå såna trakasserier och diskriminering. Så synd på ett företag som annars lyckats så bra, men så bra och viktigt att allt uppdagats.
 
Har mest spelat lol senaste tiden och började i måndags spela Kena! Petter tipsade om spelet då det är så otroligt fint grafikmässigt, och till min stora lycka såå väl animerat. Inte påkastad mocap och sen ingen energi på ansiktsanimationer, utan allt verkar ha fått kärlek. Alla cutscenes är magiska och in game-animationerna är också otroligt välgjorda. Allt är i och för sig snyggt, alla material, alla coola shaders, modellerna också. Har ju inte spelat klart det än, men vågar ändå ge det 10/10! Har inte längtat såhär mycket efter att spela sen jag körde Portal för första gången. Blir nog nån timmes spel under lunchen! Nu ska jag återgå till att baka skuggor till några assets, och fortsätta lyssna på Linn och Jennys härliga röster!
 
 
0 kommentarer