Söndag.

Japp, då vare Söndag igen. Och klockan är alldeles för mycket haha, gillar inte det här med att flytta fram tiden, man förlorar ju en hel timme!
 
Igår blev en annorlunda jobbkväll, minst sagt. Jag var supertaggad på att få stå bakom baren igen men det enda jag fick slänga ihop var en drink. EN liten drink. Traversen har nog inte haft såhär få kunder alls sen jag började, helt sjukt. Det kom ett gäng studenter som satt där en stund innan dom drog till Verandan istället, så dom enda som var kvar under kvällen var Edvin och hans kompis. Vi tyckte det kändes fånigt att ens ha öppet då så vi stängde runt 23.30 istället för 01.00. Det var ju tokröj i förrgår så många var nog lite för bakis för att gå ut.
 
Idag ska jag städa köket, det borde jag göra på en gång. Vi hade barlagsmiddag här igår innan vi jobbade och åt Sweet Baby Rays. Typ den godaste maträtten NÅGONSIN. Jag dör... Har berättat om det för Cassi och Josse aslänge och om hur fantastiskt det är, sen igår jobbade Cassi med oss för att en annan var borta, så hon fick äntligen prova på denna himmelska rätt. Hon dog också. Haha hon tog en tugga och sa "Okej. Now I know what the fuss was about." Det är verkligen så himla gott!
 
Aja! Borde ta tag i städningen nu innan Josse kommer hem! Hon har varit i Umeå hela helgen och hon hoppar väl inte av lycka om hon kommer hem till gårdagens festmiddagsrester. Så ja! Toodles!
0 kommentarer