Duktiga Kajsa!

Idag känner jag att jag har både vädret och humöret på min sida! Efter väldigt mycket frustration över gårdagen och några beställningar jag gjorde över internet som bara sket sig, så har jag startat den här dagen med energi och humöret på topp!

Jag vaknade kring 10 imorse och kände mig ovanligt utvilad, trots att jag vaknade av en mardröm klockan 6 och dessutom var jätttekissnödig :( (Te innan läggdags.. Jag lär mig aldrig.) Efter att jag hade blivit välkomnad ur sängen av lille Wille så bakade jag scones till frukost och sen tog jag mig ut på en joggingrunda! Just det! Jag joggade! Hahah jag säger alltid att jag ska börja springa, men jag gör det aldrig. Men idag gick jag och Wille ut och körde lite såna där... Intervaller..? Sådär så vi sprang och gick, och sprang och gick! Det var väldigt mysigt att ha hunden med också :D

Nu sitter jag här med en smoothie gjord på hallon, vinbär och havregryn, och ska läsa lite i lugn och ro! Sen blir det till att ta itu med rummet, alla möbler ska tillbaka på plats och det finns hur mycket prylar som helst att gå igenom och kasta. (Och så ska jag fortsätta bråka med den där hemsidan som fuckade sig när jag beställde ett spel som vägrar skickas.)

Jag känner att den här dagen kommer att bli en bra en!

1 kommentar