Ett år har passerat.

Den här dagen för ett år sen flyttade jag hit om jag inte minns helt fel, till skellefteå, några dagar innan nollep skulle dra igång. Jag hade separationsångest, längtade hem, saknade allt och alla som fanns i trygga Sikeå. Nu sitter jag här ett år senare och är supertrött efter dagens planering av detta års nollep, har ont i vaderna efter marschering och är trött i skallen efter att ha burit solglasögon hela dagen. Det känns helt jättekonstigt men samtidigt så ofattbart skoj. Det finns så mycket jag vill berätta och skriva om men jag orkar inte, och ni skulle ändå inte förstå helt. Jag är iallafall nöjd och lycklig, det är väl det viktigaste!
 
Den här sommaren har gått så fort men ändå känts väldigt lång. Har inte orkat blogga något alls för att det har hänt så mycket och jag har knappt hängt med själv, och lite av det Jasmin skrev om i sin blogg kände jag stämde in på mig med; jag har levt så mycket i nuet i sommar att jag inte känt något behov av att blogga. Har funderat på att göra det några gånger men har verkligen inte orkat, så kände att det egentligen inte finns någon anledning att göra det mer än att det kanske är kul för mig själv att läsa om ett år. Men whatevs, dom minnen jag har räcker gott och väl!
 
Tror jag aldrig har mått så bra som jag gjort dom här månaderna. Har gjort en massa skojigheter, rest och faktiskt lärt mig saker om mig själv, kommit till den insikten att jag har makt över min framtid, fått lära känna en otroligt fin person som tagit en oväntat stor plats i mitt liv, bara en massa bra grejer har ramlat in över mig helt enkelt! Förstår nästan inte, livet faller på plats.
 
Borde nog sova nu, ska vara på plats för morgonmöte kl 09.00 så det är dags. Allt känns verkligen så spännande just nu.. Får träffa alla härliga vänner varje dag, göra roliga grejer, planera och peppa! Snart brakar nollep loss och allt kommer vara dunderskoj! Sen börjar skolan och vi kommer få lära oss en massa nya häftiga saker! Ah, allt är super. Men sömn behöver man för att orka med alla äventyr! Så nu säger jag Godnatt!
 
 
1 kommentar