Gaming.

 
Har kikat igenom den här killens videos och blivit lika rörd och inspirerad av varje klipp. Han pratar om lite allt möjligt, men den här videon fastnade jag på ett tag.
 
Nu vet jag inte om ni kommer förstå honom eller det han pratar om här, är man inte inne i det så kanske man inte förstår helt och hållet. Hur som helst så kände jag igen mig i lite av det han säger, spel har hjälpt mig så otroligt mycket utan att jag riktigt tänkt på det. Jag har lärt mig sjukt mycket om allt möjligt, mycket om männikor och samspel, jag har även fått nya sätt att tänka, bättre självförtroende, funnit en livsdröm o.s.v.
 
Jag kan förstå alla dom som tror att man är så inne i det att man tappar all självdistans och inte ens inser vad man håller på med, att man inte fattar att det är dumt, töntigt och slöseri med tid. Det är säkert många som skrattar åt den här killen och bara skakar på huvudet, det är säkert många som skrattar åt hela den gruppen av människor han tillhör. Eller ja, säkert och säkert, det är väldigt många som trycker ner gamers i allmänhet, men så har det väl alltid varit, människor kan bli trakasserade vilken hobby dom än har. Något jag blir väldigt irriterad på är dock känslan av att folk tycker att man är dum i huvudet och ser ner på en för att man inte inser det själv. Jag är t.o.m. rädd att ni tycker att jag är störd för att jag spelar så mycket som jag gör. Jag vet inte riktigt hur jag ska uttrycka mig för att få fram det jag vill ha sagt, men det är väl som han sa i något av hans andra klipp om övervikt, man blir dumförklarad, det är det jag hatar.
 
Hur som helst så är den här snubben hur fin som helst, ni borde kolla in hans andra videos. Helt galet fin kille.
 
 
2 kommentarer