22 år nurå.

Japp. Då var jag lite äldre. Helgen var magisk <3 Verkligen, det var den bästa helgen på länge!
 
Fredagen började med att jag blev väckt av Josse och Cassi som sjöng och förde oväsen med kastrullock, riktigt fint även om jag blev helt skräckslagen när jag vaknade haha! Jag fick två små legotårtor av dom som ni säkert sett på Facebook, sjukt gulligt av dom! Vi hade en supermysig frukost här hos oss innan vi drog iväg till stan för att inhandla alkohol och grejer till champagnefrukosten vi hade på lördagsmorgonen.
 
Festen började runt 17 för min del, det var redan fullt med folk i kvarterslokalen vid det laget och det var såå bra stämning! Alla var suupertaggade :D Jag fick en bricka med ett glas i runt halsen och en partystrut, så såg ut som ett riktigt drägg haha... Sen fick vi bubbelsvärd av Icen och hans flickvän när dom kom dit! Det kanske ni också sett på någon bild på facebook, dom hade vi skitkul med också, vi sprang omkring och bubblade ner hela lokalen!
 
Jag minns inte exakt vad vi gjorde i kvarterslokalen, men det spelades beer pong och capsades iallafall! Sen sjöng dom för mig, det var riktigt fint. Vi kom oss till travven någon gång under kvällen där jag fick min födelsedagsdrink på 22 cl :D Den var sjuukt god! Där sjöng dom igen! Det känns så fint att ha så många vänner här, har aldrig känt mig såhär firad! Sen under kvällen så gick jag på toa och när jag kom ut därifrån så stod plötsligt Olivia där rakt framför mig! Den chocken... hahah, jag dog! Bil har hypat min födelsedagspresent jäättelänge och jag har verkligen undrat vad det var jag skulle få, hade aldrig kunnat gissa att han skulle ta hit Olivia?!! Helt sjukt, men det var en riktigt fin present, blev asglad! Och nu tror dom flesta här att hon är min lillasyster hahah, kul!
 
När vi kom tillbaka till kvarterslokalen så var jag dock väääldigt full... Då satte jag mig och spelade wasted warlocks. Ingen bra idé, men det var hur kul som helst! Vi spelade en runda och jag hann döda två pers innan jag dog, i samma smäll dessutom! Efter spelet fastnade jag i en väldigt lång konversation som höll på i, vad var det Olivia, 3 timmar? 4? Haha... Jag hade noll tidsuppfattning uppenbarligen och jag minns inte ens vad vi pratade om, men Olivia satt och väntade på att det här skulle ta slut väääldigt länge, så förlåt för det :''3 <33
 
Lördagen blev rätt lugn för dom flesta, men dom som dök upp i lokalen igen och började dricka körde hårt. Dom började med att dra igång power hour, vilket innebär att man dricker en shot öl på 4 cl varje minut, i en timme. Det blir några liter. Jag körde på en cider tills den tog slut, sen fick det vara nog. Jag och Olivia gick därifrån när dom kommit en bit, det var rätt otrevligt. När vi kom tillbaka hörde vi att iallafall 2 pers spytt och att en slutat precis i tid innan han började må dåligt. Ingen klarade timmen ut, gansa idiotiskt spel helt ärligt... Finns så många dryckesspel som faktiskt har en poäng och är trevliga, det där går ju bara ut på att häva alkohol.
 
Den här kvällen blev också bra, vi hade ju champagnefrukost på morgonen som var sjukt mysigt! Sen beställde jag och Olivia pizza till middag! På Travven fick Bil sin present av mig som bestod av en radiostyrd bil som jag målat som hans overall, han blev jätteglad för den! Det känns bra, så mycket tid och pengar som jag lagt ner på den.
 
Min födelsedag och hela festen var verkligen det bästa på länge, hade det så himla bra och en perfekt fylla på köpet! Blev aldrig trött eller illamående, bara surfade hela kvällen! :D Allt var perfekt. Invigde Kronwall också förresten! Min kompis här som snart ska flytta hem till Stockholm.. Han är en av mina närmare vänner här så jag och Josse passade på att inviga hans overall på Travven med 1 liter öl i nacken, det var riktigt fint!
 
Hoppas nästa år blir lika bra eller ännu bättre! Aja, nu borde jag nog sova, har faktiskt en lektion imorgon.. woho!
Godnatt på er!
0 kommentarer