Familjen är samlad!

Oh så många vi är ikväll! Eller ja, två extra personer. Dom senaste dagarna har varit väldigt trevliga eftersom vi har mammas syster och Petter på besök! Dock åker mamma och hennes syster imorgonbitti och Petter imorgon kväll, så lite tomt blir det då. Jag och pappa blir kvar, och så djuren såklart. Men trevligt har det varit!
 
Men dessa trevligheter har också fört med sig lite mindre roliga saker, jag har varit sjuk. Hur ovanligt är inte det? Jag som aldrig blir sjuk... Och så går jag och drar på mig en förkylning som fortfarande inte har gett med sig. Det var längesen jag var såhär sjuk. Hatar det, man orkar ju inte göra någonting ordentligt.
 
Hoppas jag blir frisk snart, vill vara frisk och kry i tid till jobbet på campingen! Det kommer bli jättekul att vara där igen, ska bli skönt att komma ut och träffa lite människor! Min bästis kanske bor där igen 8D
 
För övrigt så är jag peppad på livet ikväll! Har tittat på film och sådär, iofs har jag också bråkat med nedladdningar och ett crashande Steam, men det berör mig inte! Snart ska jag väl gå och lägga mig, jag vill bara njuta lite till av den här lyckliga känslan jag har. Man vet aldrig när man får må bra i själen, lika bra att ta vara på det.
 
Godnatt på er!
1 kommentar