Fin kväll.

Ah, har precis loggat ut från wow. Blir alltid så glad när folk är trevliga och roliga att spela med! Fick två nya vänner ikväll, en engelsman och en svenne. Riktigt trevliga båda två! För det mesta är det lite jobbigt när det kommer fram att man är tjej när man spelar. Antingen så blir folk otrevliga för att man "bara är en tjej" och inte kan spela, eller så börjar dom ragga på en. Dock var alla så snälla ikväll, har suttit och spelat med samma personer i typ 2 timmar nu. asmysigt!
 
För det mesta slumpas man med 4 andra, kör det man ska vilket tar typ 10 min, sen splittras man. Oftast säger man ingenting alls till varandra heller, det är väldigt.. opersonligt. Det är inte ofta alla i gruppen faktiskt börjar prata och bonda, och om det händer så kanske man kör 1 eller 2 till gånger och säger sen hejdå. Nu körde vi.. jag vet inte, kanske 15+ omgångar, samma grupp. Haha ni förstår säkert inte det magiska med det här men det var verkligen superkul! Och som sagt, två av dom addade mig som vän i wow när vi kört klart! Ah, det är alltid så skoj när man lär känna nya människor, man inser hur liten världen är. Och på något sätt påminns man om att det faktiskt är riktiga människor som sitter där bakom skärmen. Man glömmer nästan bort det ibland.
 
Aja, en av grabbarna tipsade om en fin låt som faktiskt var riktigt mysig! Jag tycker dock den här var roligare, samma grupp fast en annan låt :) Asnice!
 
 
Sen tipsade den andra killen om denna! Också en sjukt mysig låt.
 
 
Lyssna på dom! Bra musik :) Jag ska gå och lägga mig nu, imorgon bär det av hem till Skellhell! Hurraa! Kommer bli finfint!
 
Så med det säger jag godnatt!
 
 
0 kommentarer