Wasted Warlocks-turneringen

update
Kom på att jag hade en bild att lägga upp!
Möt Warlock Paraflax!
 
 
(Hade ett fint spetsparaply också :D)
 
Japp. Igår smällde det. Igår var det alltså turnering i Wasted Warlocks för första gången någonsin. Vi var 36 tävlande, 6 bord med 6 deltagare per bord. Det var helt sinnessjukt kul. Aldrig varit med om något liknande. Alla tävlande utom 5 eller nåt sånt var utklädda till warlocks och det var riktigt bra utklädnader måste jag säga. Alla var så fina! Stämnigen var fantastisk, en massa folk i trollkarliga kläder, mysig belysning och spännande musik. Verkligen en kväll att minnas.
 
Varje vinnare vid borden gick vidare till finalbordet och trots ett hårt game och många dödliga attacker så klarade jag mig levande genom hela spelet och tog mig till final! Det trodde jag faktiskt inte att jag skulle. Lyckan var stor! Finalbordet stod uppe på scenen inne på Travven, väl upplyst och med Gås och hans kompanjon som kommentatorer och domare. Det var verkligen mäktigt att sitta där uppe och spela mot 5 andra riktigt duktiga och erfarna warlocks-spelare med publikens jubel i bakgrunden.
 
Jag kämpade så gott jag kunde och efter min bästa förmåga efter det tidigare gejmet och all alkohol det förde med sig. Det var rätt tungt i slutet och jag var tredje person att bli sänkt, så kom på en helt acceptabel fjärde plats! Jag inser att ni inte alls förstår hur episkt det här var eftersom ni varken spelat Wasted Warlocks eller var här och upplevde stämningen, men skitsamma! Jag hade iallafall en helt galet bra kväll.
 
I fredags var vi ute och grillade och hade det supermysigt innan vi drog till Travven och partade hela kvällen, så efter ännu en tvådagars festhelg så sitter jag nu här i klassrummet och försöker skriva ihop en labbrapport och en ljusanalys. Är extremt trött och har redan somnat 3 gånger här på skolan men det är bara att fortsätta. Har även några restuppgifter samt en omtenta att plugga till eftersom jag blev underkänd på Grafik i datorer. Men men! Vill man ha kul så får man ta det, bara att knega på.
 
När jag kommer hem ikväll ska jag nog bara äta och sen sova, längtar såå mycket till att gå och lägga mig. Förresten börjar min tand lugna ner sig, kan äta nu iallafall! Har fortfarande svårt att öppna munnen helt men det känns betydligt bättre.
 
Nu är det som sagt dags att skriva. Hade!
0 kommentarer